Afbeelding

Go-Ahead treft ASC ?62

Sport

KAMPEN ? Van de drie Kamper eerste klassers die de eerste ronde van de knockout-fase hebben bereikt , heeft Go-Ahead het zwaarst geloot. De ploeg van trainer Jan Korte moet het opnemen tegen tweedeklasser ASC '62. KHC treft in de eerste ronde derdeklasser ZAC en DOS Kampen bekert tegen derdeklasser DSV '61.

ASC '62 promoveerde in 2009 naar de tweede klasse en speelt sindsdien op dit niveau. Ook dit seizoen komt de ploeg uit Dalfsen uit in de tweede klasse H. Go-Ahead speelt een uitwedstrijd tegen ASC '62.

 

KHC speelt thuis tegen ZAC. Bij deze ploeg komen de Kampenaren een oude bekende tegen. Hoofdtrainer bij de Zwolse derdeklasser is Egbert Kragt. De oefenmeester uit Elburg was vanaf het seizoen 2005/2006 drie seizoenen werkzaam als hoofdtrainer bij KHC. Het gepromoveerde ZAC is de competitie goed begonnen en pakte de volle buit uit twee duels in de derde klasse C.

 

DOS Kampen bekert uit bij DSV '61. Deze ploeg uit Doornspijk speelt al jarenlang in de derde klasse. Het afgelopen seizoen bereikte het de nacompetitie, maar wist het toetje niet te verzilveren met promotie.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.