Afbeelding

WINACTIE EN MEEWANDELEN HANZETOCHT KAMPEN

· leestijd 1 minuut Cultuur

Prachtige herfstwandeling eerste van reeks seizoen wandelingen door de IJsseldelta.

Zaterdag 4 oktober vindt de eerste Hanzetocht Kampen plaats, de eerste in een reeks unieke seizoen wandelingen. De route gaat door het prachtige landschap van de IJsseldelta en is geschikt voor elke wandelaar. Wandel mee met de eerste Hanzetocht Kampen en doe automatisch mee met de leuke winactie. Door je in te schrijven ben je verzekerd van een startnummer en maak je meteen kans op een paar nieuwe wandelschoenen t.w.v. 150 euro. Laat ook je unieke IJsseldelta wandelervaring achter voor extra kans.

Lange en korte route
Er zijn 2 varianten. Een langere wandeling, van ongeveer 18 km, van Zwolle naar Kampen langs de uiterwaarden van de IJssel. Hierbij ga je met het Kamperlijntje naar Zwolle om daarna, door het prachtige landschap van de IJsseldelta, terug te wandelen naar Hanzestad Kampen. Langs de tocht zijn een aantal rustpunten om te genieten van de omgeving en om iets te eten en te drinken. De kortere route, van ongeveer 8 km, is een mooie wandeling rondom Kampen. Deze prachtige vier jaargetijden wandeltochten laten de verschillen in de seizoenen zien langs de uiterwaarden van de IJssel tussen de Hanzesteden Kampen en Zwolle. Voor 2015 zijn ook al vier Hanzetochten vastgesteld.

Winactie & Inschrijven
Inschrijven kan door gegevens via het inschrijfformulier in te vullen op http://www.ontdekdeijsseldelta.nl.
De start is bij Restaurant de Vier Jaargetijden, IJsselkade 59, Kampen. De starttijden voor de 18 km zijn tussen 9.00-11.00 uur en voor de 8 km tussen 10.00-14.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt ? 3,00 p.p. Leden van een wandelsportorganisatie krijgen één euro reductie. Gezinnen (4-7 personen onder wie minimaal 1 kind en 1 volwassene): ? 10,00, leden ? 7,50.

De organisatie van de Hanzetocht heeft de routes met pijlen bewegwijzerd; parkeren kan gratis bij het NS Station Kampen/IJsselmuiden. De Hanzetocht wordt gelopen onder auspiciën van de Oostelijke Wandelsport Bond. Goedgekeurd OWB 2014 ? 1044. De vastgestelde en goedgekeurde data voor de Hanzetochten Kampen in 2015 zijn 3 januari 2015, 11 april 2015, 4 juli 2015 en 3 oktober 2015.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.