BOVAG: Doe mee met instapdag elektrische auto

Partnerbijdrages

Veel Nederlanders reden nog nooit met een elektrische auto, ondanks de opmars van auto's als de Mitsubishi Outlander PHEV, Renault Zoe en de Tesla Model S. Dat moet anders vindt Natuur & Milieu. De stichting houdt daarom 20 september een instapdag voor elektrische auto's en plug-in hybrides.

Tijdens de instapdag wil Natuur & Milieu zoveel mogelijk consumenten laten kennismaken met de voordelen van een elektrisch voertuig (EV). Particulieren krijgen bijvoorbeeld met een speciaal pakket de gelegenheid hun eigen EV in de spotlights te zetten en buren, vrienden en kennissen van de stekkerauto te laten proeven.

BOVAG roept leden die stekkerauto's hebben op vooral mee te doen aan het EV-evenement en zichzelf aan te melden via www.instapdag.nl.

?Het is een uitgelezen kans om als ondernemer aan consumenten te laten zien wat de voordelen van elektrisch rijden kunnen zijn?, stelt BOVAG-woordvoerder Tom Huyskens. ?Inmiddels hebben veel van onze leden wel een of meerdere elektrische modellen in de showroom staan, geheel elektrisch, of een plug-in hybrid voorzien van een range-extender.?

In deze regio kunnen belangstellenden terecht bij Renault van Kesteren, gevestigd aan de Kilbystraat 4 in Kampen.