?Ouderen in veilige handen'

Algemeen

KAMPEN - De COSBO (samenwerkende ouderenbonden) en Stichting Welzijn in Kampen (SWiK) houden een themabijeenkomst op vrijdag 3 oktober 2014, in de Hanzestad, IJsseldijk 12 in Kampen, gericht op ouderenmishandeling onder de inwoners van Kampen met de naam: ?Ouderen in veilige handen'.

?In Nederland worden naar schatting 200.000 ouderen mishandeld. Het komt in alle lagen van de bevolking voor en gaat niet alleen om fysieke mishandeling, maar bijvoorbeeld ook om financiële uitbuiting. Het ministerie van VWS en de ouderenbonden zetten zich in om het onderwerp bespreekbaar te maken want: ouderenmishandeling is onaanvaardbaar en helaas stopt het nooit vanzelf?, schrijven de organisatoren in een persbericht.
 
De bijeenkomst is bedoeld voor besturen van ouderenbonden, vertegenwoordigers van kerken en werkers op het gebied van (mantel)zorg en welzijn.
Ook andere betrokkenen zijn van harte welkom.
  
Het is noodzakelijk dat mensen die komen, zich van te voren opgeven. Dat kan tot 26 september per mail naar info@welzijnkampen.nl onder vermelding van ?themadag 3 oktober 2014' of telefonisch via het nummer (038) 33 25 550.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00