Open bijeenkomst Kamper Computer en Tablet Club

Algemeen

KAMPEN ? De Kamper Computer en Tablet Club houdt op dinsdagavond 23 september een bijeenkomst die voor iedereen toegankelijk is.

Na een jaar de bijeenkomsten in de Emmaschool aan de Wilhelminalaan te hebben gehad is de Computerclub verhuisd naar het gebouw van de VAG aan de Anjerstraat 20.
Samen met de verhuizing is de computerclub ook een nieuwe weg ingeslagen. Doordat steeds meer mensen kiezen voor een tablet in plaats van een computer, komen er ook meer vragen van tabletgebruikers. Om deze reden heeft de computerclub de thema's op de clubavonden aangepast en daarnaast ook via de naam van de club willen aangeven dat de club ook een vraagbaak is voor tabletgebruikers. ?Veel tabletgebruikers, zowel oud als jong, gebruiken hun tablet nog niet optimaal. Een tablet kan veel meer dan de meeste mensen weten. Daarom is de KCTC ideaal voor mensen die meer uit hun tablet willen halen?, laat de club weten. "Natuurlijk blijft de KCTC ook de ideale club voor computergebruikers, of het nu Windows of Linux is; er is altijd wel iemand die een vraag kan beantwoorden."

De club houdt daarom een inloopavond op dinsdagavond 23 september vanaf 20.00 uur in de  Anjerstraat 20. De toegang is gratis, iedereen is van harte welkom.

Kijk ook op de vernieuwde site.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 12 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 12 uur geleden