De kast van Pipin met in het midden Pia Douwes.
De kast van Pipin met in het midden Pia Douwes. Foto: Tennekes

Pia Douwes bezoekt cast musicalproductie Pippin

Algemeen

KAMPEN - “De choreografie is top, de samenzang is prachtig en het plezier straalt ervan af!” Musicalster Pia Douwes gaf de cast van de grote musical Pippin van de Stadsgehoorzaal veel complimenten bij haar bezoek op zaterdag 21 mei. De actrice woonde de repetitie van de musical bij en gaf daarna tips en tricks aan de castleden.

Pia, die zelf in talloze grote musicals speelt, kwam speciaal naar Kampen en nam de hele middag de tijd om de voorbereidingen van de musical te beoordelen. ‘Het is heel bijzonder wat jullie doen. Ik heb zoveel talent gezien. En vergeet allemaal niet zelf ook heel erg te genieten als je straks op het podium staat.’
Het is niet de eerste keer dat grote een musicalster de Stadsgehoorzaal in Kampen bezoekt. Bij vorige producties kwamen onder andere Stanley Burleson (o.a. Aladdin) en Freek Bartels (o.a. Joseph) langs als gastcoaches. Voor de hele cast is dit een bijzonder en erg leerzaam moment.
De musical Pippin speelt van 2 t/m 6 juni in de stadsgehoorzaal. Met meer dan 20 castleden, een kindercast en een geweldig live-orkest behoort deze 6e musical van de Stadsgehoorzaal en Vuur en Vlam produkties weer tot de beste amateurproducties van Nederland.
De musical vertelt het verhaal van prins Pippin die op zoek is naar zichzelf en naar de zin van het leven. De regie is dit jaar in handen van Ara Halici. Onder leiding van de choreografen Marjan Hommes en Germa Scholten belooft het een bijzondere voorstelling te worden, vol gave choreografieën en technologie.

De kaartverkoop loopt via www.stadsgehoorzaalkampen.nl.

Nick de Vries

Nick de Vries