Isala houdt Fun Obstacle Run Kampen

Sport

KAMPEN - Atletiekvereniging Isala '96 houdt zaterdag 11 oktober de eerste editie van de Fun Obstacle Run Kampen. De FORK, zoals het evenement intussen wordt genoemd, is een sportieve uitdaging waarbij hardlopen wordt gecombineerd met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen.  Er moet bijvoorbeeld door de blubber onder netten doorgekropen worden en de deelnemers krijgen te maken met diverse hindernissen en sloten.

Start en finish zijn op de atletiekbaan van Isala '96 aan de Hilbert van Dijkstraat. De route loopt via de atletiekbaan en het terrein van Korfbalvereniging Wit Blauw richting het stadspark van Kampen. De hindernissen staan opgesteld over de gehele route.

 

Afhankelijk van de gekozen afstand moet de ronde één of twee keer gelopen worden. Er is keuze uit twee afstanden, circa 6,5 kilometer of 13 kilometer. Speciaal voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar is er een kidsronde van 1500 meter op de atletiekbaan.  Iedereen met een sportieve instelling en een gezonde dosis doorzettingsvermogen kan deelnemen. Je hoeft geen topsporter te zijn, want plezier staat bij deze loop voorop. Start van de kidsronde is om 10.00 uur. De deelnemers voor de 6,5 kilometer worden om 10.45 uur weggeschoten. De start van de 13 kilometer is om 11.00 uur.  De inschrijving is inmiddels geopend via inschrijven.nl. Wees er snel bij, want vol is vol.