Pikstart Reflex in eerste divisie

KAMPEN ? De dames van Reflex kunnen terugkijken op een droomstart in de competitie. De eerste wedstrijd als promovendus in de eerste divisie werd door de Kamper dames met 4-0 gewonnen tegen SVS. In een sfeervolle hal begon Reflex wat gespannen. SVS maakte hier gebruik van en sloeg gelijk een gaatje. Ondanks de zenuwen en chaos in de Kamper gelederen knokte de thuisploeg zich echter terug in de wedstrijd. Met meer servicedruk en een paar harde klappen in de aanval werd Reflex sterker en sterker. Nu was het SVS dat fouten begon te maken. Zo wist Reflex de set alsnog met 25-22 te winnen. De tweede set begon goed, met wederom veel servicedruk en een stabiele pass. Door eigen foutjes liet de ploeg van de nieuwe trainer Hans van der Stappen de bezoekers toch terugkomen. In deze spannende set toonde Reflex vechtlust en scoorde het op de belangrijke momenten (29-27). Vanaf dat moment leek het verzet van SVS gebroken want de derde set was een waar foutenfestijn van de uitploeg. De derde set ging met 25-13 naar Reflex. In de vierde set bleef Reflex geconcentreerd. Met een goede focus en enkele rake klappen pakte Reflex de vierde set met 25-20. Hiermee waren de eerste vijf punten van het seizoen binnen. Foto Tennekes