Eindelijk driepunter voor IJVV

MARIËNBERG ? IJVV heeft zaterdag de eerste zege van het seizoen behaald. De IJsselmuidenaren wonnen met 1-3 bij Mariënberg. IJVV schoot goed uit de startblokken. Al in de eerste minuut moest doelman Chris Regeling van Mariënberg in actie komen. IJVV had het betere van het spel, maar kwamen in de 16e minuut wel op achterstand door een treffer van Theo de Lange. Na een krap half uur kwam IJVV langszij. Gertjan van den Belt verraste goalie Regeling met een achterwaartse kopbal. Een kwartier voor tijd zorgde Chiel Buikema voor de belangrijke 1-2 door een strafschop binnen te schieten. Vier minuten later besliste Jorin Koers het duel door verwoestend uit te halen. Hiermee slaagde IJVV erin om het veldoverwicht uit te drukken in de score en boekte het een bevrijdende eerste zege.