Afbeelding
Foto: Tennekes

IJOV Zoddefestival op zaterdag 9 juli

Algemeen

IJSSELMUIDEN - De IJOV heeft voor zaterdag 9 juli van 13:00 uur tot 21:30 uur het 4e IJOV Zoddefestival georganiseerd in en rondom de vijver in het Zoddepark. Daar zal van alles te beleven zijn, zoals spectaculaire demonstraties van het jeugdteam van de brandweer en diverse activiteiten in en om het water van de Scoutinggroep Henk Brunt. Voor de jeugd staan er diverse speeltoestellen en kunnen ze meedoen aan een aantal activiteiten, zoals samen met Dave Taihuttu een graffiti kunstwerk maken.

Rondom het terras worden enkel foodtrucks opgesteld en de bar is geopend voor een drankje. Vanaf het terras is er zicht op het podium waar vanaf 13:00 uur divers artiesten live zullen optreden. Naast artiesten en bands uit de buurt treedt ook de bekende Nederlandse band Ancora op. Velen zullen deze Nederlandse zanggroep kennen van hun nummers die vooral gericht zijn op het leven op zee als zeeman.

’s Middags lopen er in het Zoddepark diverse artiesten rond, zoals een ballonnenclown die leuke creaties kan maken van ballonnen, een goochelaar die spectaculaire trucs zal laten zien en karikatuurtekenaars die portretten tekenen van mensen uit het publiek.

Tijdens het IJOV Zoddefestival is het Zoddepark gesloten voor fietsers. Fietsen kunnen op de aangewezen plek geparkeerd worden. Volg het laatste nieuws op www.ijov.nl

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05