IJVV pakt punt in blessuretijd

IJSSELMUIDEN - IJVV is zaterdag goed weggekomen in de thuiswedstrijd tegen Kloosterhaar met een 2-2 gelijkspel. De Tegen het iets betere Kloosterhaar gaf IJVV in de eerste helft weinig weg. De grootste kansen waren wel voor de gasten, maar IJVV haalde schadevrij de rust. Direct na rust ging het fout. Een verkeerde terugspeelbal van Visscher bracht vervolgens een extra spits in. Kloosterhaar vatte het karwei vervolgens te licht op en liet zo IJVV terugkomen in de wedstrijd. In de 80e minuut scoorde de thuisploeg de aansluitingstreffer. Een voorzet van Chiel

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00