Pijnlijke nederlaag KHC

KAMPEN - KHC heeft zaterdag een dure nederlaag geleden tegen WVF. De ploeg uit Westenholte won geflatteerd met 1-4, maar was op Sportpark De Venen wel de betere ploeg. KHC kwam al in de 2e minuut op voorsprong. Na een mooie pass van Jonathan van In de beginfase na rust zorgde KHC even voor opwinding. In de 53e minuut had Justin Drost KHC op voorsprong moeten brengen. Hij ging alleen op de keeper, maar zag zijn inzet vervolgens op miraculeuze wijze net naast gaan. Twee minuten later liet Door de nederlaag is KHC gezakt naar de negende plaats in de eerste klasse D en komt de degradatiezone dichtbij. Paasmaandag kan KHC zichzelf weer wat lucht verschaffen met een goed resultaat in de thuiswedstrijd tegen FC Meppel, aanvang 14.30 uur.

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00