KHC laat het afweten

BIDDINGHUIZEN ? Een matig KHC heeft zaterdag een verdiende 2-0 nederlaag geleden. Ook BAS speelde niet groots, maar de Kamper ploeg liet het volkomen afweten. KHC had zaterdag een collectieve offday opgenomen. Toch had de ploeg in de beginfase op voorsprong moeten staan. In de 3e minuut faalde Tom Diender echter oog in oog met de keeper. Hij schoof de bal naast. Daarna zag het publiek een gelijkwaardig duel. KHC was technisch iets beter, maar speelde slordig. Beide ploegen leken op een 0-0 ruststand af te stevenen, maar in blessuretijd kreeg KHC toch een tegentreffer te verwerken. Uit een scrimmage scoorde BAS de 1-0, waarbij de doelpuntenmaker geheel vrij stond. Na rust probeerde KHC om terug te komen. De ploeg kreeg ook enkele kansen. Zo soleerde Tom Diender door de defensie, maar wederom was zijn afwerking ondermaats. KHC ging in de slotfase alles of niets spelen. BAS profiteerde door in het slot de 2-0 aan te tekenen.