VV Kampen houdt EDON in bedwang

KAMPEN - VV Kampen is het tweede gedeelte van het seizoen goed begonnen. In eigen huis slaagde de ploeg erin om het hoog geklasseerde EDON in bedwang te houden. Op Sportpark De Maten eindigde deze wedstrijd in 2-2. VV Kampen kan in de tweede seizoenshelft beschikken over twee nieuwe spelers. Sahin Beide ploegen deden in de eerste helft weinig voor elkaar onder. In de 35e minuut kwam EDON toch op voorsprong. De Zwolse gasten scoorden in de kluts. Vlak na rust kwam EDON op 0-2, nadat de bal in de Kamper defensie niet goed werd weggewerkt. In de 52e minuut ontstond er commotie op het veld. Invaller Mohammed Abdullah scoorde de aansluitingstreffer, maar de bal rolde door het doel en belandde via een reclamebord naast de goal. De arbiter keurde vervolgens de treffer. Na een uitgebreide inspectie kwam de arbiter op zijn beslissing, omdat hij een defect in het doel had geconstateerd. Daarna was EDON helemaal van slag. Enkele minuten later werd een pass van VV Kampen zomaar door een speler van EDON in het eigen doel geschoten (2-2). In de 80e minuut viel