Winst Lay Back

ZWOLLE - De basketballers van Lay Back hebben zaterdag de draad weer opgepakt na de nederlaag van een week eerder. In Zwolle werd met 42-63 gewonnen bij het vierde team van Be Quick '28. Vorig weekend liepen de Kamper basketballers tegen een domper aan. Na een reeks van vijf ongeslagen wedstrijden was Volic 2 te sterk. Tegen Be Quick '28 dicteerde Lay Back vanaf het begin de wedstrijd. Na het eind van de tweede kwart, onder aanvoering van guard Martijn Mulder, stond er een voorsprong van 18-36 op de borden. Hij scoorde in deze twee kwarten 14 punten, om te eindigen met 17 punten. In deze wedstrijd had Lay Back moeite om de concentratie vast te houden. Ondanks een duidelijk overwicht werd in het derde en laatste kwart de voorsprong niet uitgebouwd. In de verdediging liet de ploeg steken vallen. Tegen de Zwolse ploeg kwam Lay Back daarmee weg, maar tegen sterke tegenstanders kan het anders lopen. Bij Lay Back was Mathijn van Zon topscorer met 22 punten.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 14 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden