IJVV niet langs ZAC

ZWOLLE ? IJVV heeft ook het tweede competitieduel niet in winst kunnen omzetten. Bij promovendus ZAC kwamen de IJsselmuidenaren niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Trainer Herben Visscher was wat teleurgesteld over het resultaat. ?Maar ons spel zag er een stuk beter uit dan vorige week. We hebben wat tijd nodig.?IJVV kende een uitstekende start. In de 3e minuut bekroonde Roelof van den Berg een vlot lopende aanval met een doelpunt. Daarna bleef IJVV domineren, maar toch wist ZAC in de 16e minuut langszij te komen. Een fout in de opbouw leidde tot een vrije bal van ZAC. Keeper Albert Jan Meuleman redde in eerste instantie, maar in de rebound reageerde ZAC attenter: 1-1. Daarna was IJVV even helemaal de kluts kwijt. In het laatste kwartier herstelden de gasten zich. Dit leidde nog tot een kans voor Van den Berg.Na rust kreeg IJVV de meeste kansen. Chiel Buikjema was enkele keren dicht bij een doelpunt. Ook was er een kans voor Severin Simic, maar hij schoot te slap in. De grootste kans in de tweede helft was echter voor ZAC. Voor open doel slaagde de thuisploeg erin om de bal over te schieten.