KHC ten onder bij sterk Veensche Boys

NIJKERKERVEEN ? Ook KHC maakte zaterdag kennis met de kracht van koploper Veensche Boys. De Kamper ploeg werd in de eerste helft naar een 3-1 achterstand gespeeld. Na rust kwam KHC op basis van strijdlust sterk terug, maar Veensche Boys gaf geen krimp en kwam als terechte winnaar uit de strijd: 3-1.Vanaf de eerste minuut liet Veensche Boys zien dat het een sterke ploeg heeft. KHC kwam zwaar onder druk. Toch kwam het eerste gevaarlijke moment in de wedstrijd op conto van KHC. Leroy Knol liet in de 8e minuut een goede kans onbenut. Daarna gaf KHC het duel in vijf minuten uit handen. In de 17e minuut kwam Veensche Boys op voorsprong. Twee minuten later trof de thuisploeg van grote afstand doel, waarbij keeper Kevin Dijkstra niet vrijuit ging. In de 22e minuut leidde slecht uitverdedigen bij KHC tot de 3-0. Veensche Boys denderde door en kreeg kansen om verder weg te lopen. Een afstraffing dreigde voor de Kamper ploeg, maar in de 38e minuut scoorde Tom Diender de 3-1 uit een voorzet van Jeffrey van der Vlist. Vier minuten na rust was KHC dicht bij de 3-2, maar Tom Diender kon oog in oog met de keeper niet tot scoren komen. KHC bleef tot het einde strijden voor een goed resultaat en kreeg ook kansen via Burak Alp en Van der Vlist, maar de solide verdediging van de thuisploeg gaf verder weinig weg. Veensche Boys bleef ,ondanks de goede inzet van KHC, betrekkelijk eenvoudig op de been en boekte een terechte overwinning.

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 2 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05