Helmich Lubberts

Wilsum kan niet stunten bij Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN ? Wilsum is er zaterdag niet in geslaagd om een goed resultaat te behalen bij Nieuwleusen. De hekkensluiter in de derde klasse C haalde nog met 0-0 de rust, maar kon Nieuwleusen in het tweede bedrijf niet meer afstoppen: 2-0.In de eerste helft kon Wilsum goed meekomen. Henri van de Wetering was twee keer kansrijk, maar kwam niet tot scoren. Na rust zette Nieuwleusen een tandje bij. Wilsum kwam steeds meer in de problemen, ook omdat trainer Jan Stoffer noodgedwongen drie wissels moest toepassen. Wilsum liep op het tandvlees en bezweek in de 70ste minuut voor de eerste keer. Daarna kon Wilsum zich niet meer oprichten. Twee minuten voor tijd zorgde Nieuwleusen voor de 2-0 eindstand, maar de nederlaag had voor Wilsum veel hoger uit kunnen vallen. Na de 1-0 kreeg Nieuwleusen enkele grote kansen. Met nog drie wedstrijden te gaan is degradatie voor Wilsum bijna niet meer te ontlopen. Het verschil met plaats twaalf (nacompetitie) bedraagt zes punten.