Nederlaag VV Kampen

KAMPEN ? In eigen huis heeft VV Kampen zaterdag verloren van Lemele. De Kamper vierdeklasser ging met 3-5 onderuit. Deze nederlaag had Kampen volledig aan zichzelf te wijten. In balbezit werd er nog wel aardig gespeeld, maar als Lemele aan de bal was ging het steevast fout. Deze fysiek sterke ploeg kwam in de 10e minuut op voorsprong. De laatste man van Lemele kopte raak uit een vrije bal. Deze treffer was tegen de verhouding in, want Kampen was tot dat moment de betere ploeg. In de 20e kwam Lemele op 0-2 via een eigen goal van de thuisploeg. Daarna pakte Kampen de regie over. Dat leidde in de 35e minuut tot de 1-2 van Nebi Öztürk. In de blessuretijd van de eerste helft bouwde Lemele de marge weer uit naar twee. Na een corner werd de bal niet goed weggewerkt bij Kampen. Lemele profiteerde. Tien minuten na rust zorgde Nebi Öztürk voor 2-3. Daarna viel er weer een eigen doelpunt van VV Kampen. In de 84e minuut scoorde Coskun Erbilci met een rake kopbal de 3-4. Na het uitvallen van de geblesseerde Nahid Erbilci moest VV Kampen in de laatste minuten met een man minder spelen. Vlak voor tijd tekende Lemele voor de 3-5 eindstand.

Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden