DOS tankt vertrouwen in wedstrijd die het had moeten winnen

Algemeen

EPE - DOS Kampen heeft zaterdag met 1-1 gelijk gespeeld. Met name in de eerste helft was het beter dan tegenstander en gastheer Epe. Om die reden hielden de Kamper voetballers een dubbel gevoel over aan de wedstrijd.

Dubbel omdat de resultaten in de voorbereiding en de poulefase van de beker op zijn zachtst gezegd tegenvielen en vooraf een punt als een opsteker mocht worden gezien.

In de eerste competitiewedstrijd stond DOS er dus wel en had het recht op meer dan een punt. “We hebben in de eerste helft veel op de helft van de tegenstander gestaan. Over de hele wedstrijd had het gezien de honderd procent kansen zomaar 3-5 kunnen worden”, blikte trainer Johan Pitstra terug op het aantrekkelijke duel.

Het was Ayoub Lakhloufi die namens DOS de 0-1 maakte. Hij ronde op aangeven van Matthijs de Blok een prima aanval af. Ook daarvoor en daarna had DOS kansen in de eerste helft. Met onder meer een kans voor  Lakhloufi die er in een 1-op-1-situatie niet in slaagde de keeper te passeren.

In de tweede helft kwam Epe uit een strafschop op gelijke hoogte. Daarna werd het meer een open wedstrijd waarin beide teams kansen kregen om te scoren.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 5 uur geleden
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 5 uur geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 5 uur geleden