KHC wint ook tweede bekerduel

HEINO - KHC heeft ook het tweede bekerduel winnend afgesloten. De Kamper ploeg won met 1-2 bij zondagtweedeklasser Heino.KHC maakte met name op het middenveld een sterke indruk, maar was niet zorgvuldig genoeg in de afwerking. De ploeg kende een goede start. Al in de 6e minuut kreeg Arjan Bults een enorme kans op 0-1, maar hij miste.Daana werd een inzet van Leroy Knol gestopt door de keeper. In de 18e minuut was het wel raak. Ronald Arends rondde een fraaie actie van Tom Diender doeltreffend af door het laatste tikje te geven. Daarna had KHC pech dat de goed leidende scheidsrechter Rene van de Bosch uit Windesheim een handsbal in de zestien van Heino over het hoofd zag. Heino kreeg ook kansen, maar goed keeperswerk voorkwam de 1-1. Na rust viel de gelijkmaker wel. Nadat KHC weer een flink aantal kansen om zeep had geholpen, scoorde Heino in de 61e minuut uit het niets. KHC ging daarna op jacht naar de winnende treffer. Die viel in de 61e minuut. De keeper verkeek zich in de 71e minuut op een inzet van de sterk spelende Burak Alp. In de slotfase liet Arends een goede kans liggen en waren er nog enkele mogelijkheden voor Heino. Het bleef 1-2. KHC heeft zaterdag genoeg aan een punt in de uitwedstrijd tegen SCD '83 om verder te bekeren. De ploeg uit Dedemsvaart heeftt de oud-KHC'ers Damon Nouri en Rabbi Ezzat in de gelederen.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00