DOS toont twee gezichten en pakt een punt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN ? DOS Kampen heeft zaterdag niet voor het eerst dit seizoen twee gezichten laten zien in een wedstrijd. De Kamper voetbalploeg deelde de punten met FC Zutphen in een duel dat eindigde in 1-1. Voor rust domineerden de gasten, in de tweede helft was het veelal Dos dat de toon zette. Zutphen was het eerste half uur met name gevaarlijk over de flanken. Yessin Maskoul en Aldo Joaquim bezorgden de DOS-defensie aardig wat werk. DOS mocht niet klagen dat het tot de 31e minuut zou duren voordat Cem Kose met een laag en geplaatst schot de score opende. Na de 0-1 leek DOS opeens wakker geschud. Al was de gelijkmaker in de 39e minuut op dat moment dan niet echt verdiend te noemen, dat maakte de aanval waaruit werd gescoord er niet minder mooi op. Arnoud Post zette zelf van achteruit een goede aanval op. Hij bezorgde de bal bij Matthijs Winters die de bal liet lopen voor Wim Snippe die een steekballetje in huis had voor Jos van der Weerd die dwars door het midden de 1-1 binnen schoot. Zutphen zou nog een goede mogelijkheid krijgen voor rust. In het tweede bedrijf dicteerde DOS meer de wedstrijd. Zo kreeg Lenhard de Velde aardig wat mogelijkheden. Maar waar hij beter voor eigen succes had kunnen gaan, probeerde hij een medespeler te vinden. De beste kans was nog wel voor Patrick Bastiaan, die na ruim een uur spelen de bal voor het intikken had. De eerder ingevallen Joël Visscher had nog een vlammend schot in de benen, maar de 2-1 voor DOS bleef uit.