Lotus Arends wint brons
Lotus Arends wint brons Foto: Chayenne Kolk

3X EREMETAAL VOOR RKDOS Turnen Dames KAMPEN

Algemeen Ingezonden

3X EREMETAAL VOOR RKDOS KAMPEN
 

Op zaterdag 5 november was het tijd voor de eerste plaatsingswedstrijd van het turnen dames, in de categorie middenbouw niveau 2 en jeugd 2e divisie.


In de eerste wedstrijd mochten Indy Kolk en Anouck Nijhoff in actie komen. Het spits werd afgebeten op brug, waar we hier en daar wat punten lieten liggen. Indy kwam erg goed uit de voeten op balk. Zij scoorde hier 12,950 en pakte hiermee de eerste plek op dit toestel. Anouck liet mooie series op vloer zien, wat resulteerde in een 13,500 en een vijfde plek op dit toestel. De dames turnden in het team en wisten met dit team de eerste plek te pakken. Indy pakte individueel nog een eerste plaats. Anouck eindigde individueel achtste.


In de vierde wedstrijd was het de beurt aan Lotus Arends. Lotus turnt voor het eerst in de bovenbouw categorie en was de enige jeugd turnster in dit klassement. Lotus zette een torenhoge score neer op balk en turnde een nieuwe brugoefening volledig uit. Lotus mocht met haar team de derde plek in ontvangst nemen. Bij Lotus was er geen individuele scoring.


RKDOS kijkt terug op een mooie wedstrijddag met 2 gouden en 1 bronzen medaille.

Indy Kolk en Anouck Nijhoff pakken goud

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.