's-Heerenbroek haalt uit tegen VEVO

'S-HEERENBROEK ? 's-Heerenbroek heeft in eigen huis tegen VEVO flink uitgehaald. De ploeg uit Veessen werd met 6-1 verslagen. Trainer Gert Vosjan had vier B-junioren in de selectie opgenomen. Al deze spelers kregen speeltijd in deze wedstrijd. 's-Heerenbroek begon goed en stond na tien minuten al op een 2-0 voorsprong via goals van Rob Henniphof en Wessel van Dijk. Na het eerste kwartier zakte de thuisploeg. VEVO kreeg enkele goede kansen, maar dankzij keeper Laurens Visscher bleef de schade voor 's-Heerenbroek in het tweede kwartier beperkt tot één tegentreffer. ?Dat waren drie belangrijke reddingen. Als die ballen erin gaan, krijg je het nog lastig.? Na deze minder fase begon 's-Heerenbroek beter te spelen. Dat leidde nog voor rust tot de 3-1 van William Meuleman. In de tweede helft had 's-Heerenbroek niets meer te vrezen van VEVO. Via treffers van Henri van der Stouwe, Jorno Pruim en Henniphof won 's-Heerenbroek ruim met 6-1.