Afbeelding
Foto: Brainstorm

Sollie Financieel Adviseurs sterker door samenwerking met Slomp & De Graaf Financieel Adviseurs.

· leestijd 1 minuut Algemeen

Als adviseur in de buurt staat Sollie Financieel Adviseurs dichtbij hun klanten, dit is onderdeel van hun identiteit. In tijden van schaalvergroting is hun manier van werken bijna uniek geworden. André Sollie: “Wij zijn blij met waar we nu staan. Ook realiseren wij ons dat ons werk nooit af is. Om zeker te zijn dat onze manier van werken ook in de toekomst gewaarborgd blijft, hebben wij ervoor gekozen om samen met Slomp & De Graaf financieel adviseurs verder te gaan.”


 Foto: Brainstorm.

Sollie Financieel Adviseurs koos voor een samenwerking met Slomp & De Graaf Adviseurs. Een bedrijf met vestigingen in Hasselt, Zwolle en Nieuwleusen. “Wij zijn beide een familiebedrijf, met een werkwijze die perfect op elkaar aansluit”, aldus Mathijn Slomp. “Samen staan we sterk en hierdoor kunnen we onze manier van werken en de service die klanten van Sollie Financieel Adviseurs gewend zijn ook voor de toekomst garanderen. Daarnaast voegt Slomp & De Graaf meer dan 40 jaar ervaring en expertise toe onder andere op het gebied van risicomanagement en bedrijfsverzekeringen.”

De vaste medewerkers van Sollie Financieel Adviseurs blijven klaarstaan, zoals iedereen al jaren gewend is. Sollie: “Feitelijk verandert er voor onze klanten niets. Wel hebben wij een nieuwe hypotheek- en pensioenadviseur aangesteld naast Heleen: Ronald Dekker.”

Zoals klanten van Sollie Financieel Adviseurs wellicht al hadden gemerkt heeft Arendien de laatste jaren een stapje teruggezet. Dit is voor haar dan ook een natuurlijk moment om te kiezen voor wat nieuws. Het is tijd voor een welverdiend pensioen. Arendien gaat haar uiterste best doen om afstand te nemen van het werk waar ze zo enorm van genoten heeft. Ze gaat het missen “Want laten we eerlijk zijn”, aldus Arendien, “wat is er mooier dan wensen van mensen helpen vervullen. Het gaat om cijfers, maar het persoonlijke aspect is minstens zo belangrijk. Ik wil iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen in mij.” 


Foto: Brainstorm

Arendien draagt haar laatste verantwoordelijkheden binnen Sollie Financieel Adviseurs over aan André Sollie. En dat doet zij met een gerust hart. André zet als vestigingsmanager de koers voort met vereende kracht in samenwerking met Slomp & De Graaf Adviseurs. Verder blijft alles gelijk. Sollie blijft het vertrouwde adres voor alle financiële diensten zoals de hypotheek, verzekeringen en Regiobank.

Sollie Financieel Adviseurs
Burgwal 40, 8261 EP Kampen
Telefoon (038) 33 26 377
info@solliefa.nl
www.solliefa.nl

Familieleden van Anna Diender, museumvertegenwoordigers en Eva Vriend voor het Schokker huis
Opening Schokker huis en boekpresentatie Eva Vriend Cultuur Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
112 KAMPEN: Gaslek ontstaat bij graafwerkzaamheden Beekmanstraat 112 12 uur geleden
Afbeelding
112 KAMPEN: Brandweer krijgt melding van uitslaande brand tijdens oefening Amandelboom 112 11 apr, 20:12