Vlnr Elyza van Zijtveld, Femke Fix, Anna-Lynn de Munnik
Vlnr Elyza van Zijtveld, Femke Fix, Anna-Lynn de Munnik Foto: Elles Rill

WEER EREMETAAL VOOR RKDOS TURNEN DAMES KAMPEN

Algemeen Ingezonden

WEER EREMETAAL VOOR RKDOS TURNEN DAMES KAMPEN 


Vandaag mocht RKDOS op twee locaties in actie komen, in Zierikzee voor de junioren 2e divisie en in Nieuwleusen voor jeugd 5e divisie en niveau 5.

 Nathalie van Ingen beet het spits af in Zierikzee op het toestel brug, waar helaas een flinke tegenvaller ontstond. Nathalie liet verder een stabiele wedstrijd zien met een flikflak schroef op vloer en half in heel uit op sprong. Nathalie pakte de 17e plek in Zierikzee, haar allereerste landelijke wedstrijd!

In Nieuwleusen mocht in wedstrijd 1 Esmee Kuijer in actie komen. Esmee zette een torenhoge score neer op brug en balk. Hierdoor mocht Esmee met haar team de 2e plek in ontvangst nemen. Individueel werd Esmee 4e.

In de derde wedstrijd was het de beurt aan Elyza van Zijtveld, Femke Fix en Anna-Lynn de Munnik. Op brug kwamen deze drie goed uit de voeten. Op vloer werden er ook mooie elementen laten zien. Elyza, Femke en Anna-Lynn pakten de 1e teamprijs. Anna-Lynn werd ook nog eens 2e, Elyza 3e en Femke 10e. De trainers Chayenne Kolk en Elles Rill kijken terug op twee goede wedstrijden!

Esmee Kuijer
Nathalie van Ingen