Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Benefiet Kampen speelt voor Bali

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Dit benefiet wordt georganiseerd door de Kampense stichting Smiling Kids Bali die een kinderrevalidatiecentrum in het noorden van Bali ondersteunt waar momenteel 84 kinderen met een beperking onder andere fysiotherapie, educatie en medische zorg krijgen. 

‘De avond staat volledig in het teken van geld inzamelen voor dit goede doel en wordt belangeloos gesponsord door onder-nemers en muzikanten van Kampen, van-daar de naam ‘Kampen speelt voor Bali’. De opbrengst wordt besteed aan de verbouw en het inrichten van onze nieuwe locatie, die wij dankzij een aantal Founding Fathers hebben kunnen aanschaffen,’ aldus initiator en oprichter van de stichting en tevens organisator van dit benefiet, Marino van der Starre uit Kampen.

‘Op zaterdag 19 november spelen the BelandaBoys Bauke Bakker en Gertjan van der Weerd met muzikale Kamperse vrienden zoals o.a. Robbie van der Weerd, Bas Nijhof, Dick & Robin en nog meer vrienden op dit Dans en Feest benefiet ‘Kampen speelt voor Bali’ live @ ‘t Ukien in Kampen’, vertelt hij verder. De ondernemers van Kampen dragen massaal bij met hun eigen unieke prijs voor de loterij op die avond. Een lot kost € 3,- en 4 loten € 10,- Loten zijn nu al online te koop.

De hoofdprijs van deze 1e editie van ‘Kampen speelt voor Bali’ is zelfs een 10-daags verblijf in een Feel Good Apartment Seaside Deluxe in Pilar de la Horadada aan de Costa Blanca voor twee personen, inclusief tickets en transfer in Spanje.

Alle actuele informatie, kopen van loten en entreekaarten is terug te vinden op de speciale webpagina ‘Kampen speelt voor Bali’, scan hiervoor de QR-code.

Dit Dans en Feest benefiet is te leuk om te missen daarom zien wij jullie graag op zaterdag 19 november, tot dan.

Kijk ook op de site van ‘t Ukien.

Dit is een partnerbijdrage van Smiling Kids Bali.

Nick de Vries

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden