SC Erica te sterk voor KHC

ERICA ? KHC heeft in de poulefase van het bekertoernooi een nederlaag geleden. Eersteklasser Sportclub Erica was met 2-0 te sterk.Sportclub Erica was in dit duel de betere ploeg. Toch slaagde KHC er lang in om stand te houden. In de 84e minuut kwamen de Drenten op 1-0 via een vrije trap. Twee minuten later viel de 2-0. Voor rust had Arjan Bults de Kamper ploeg aan de leiding kunnen brengen, maar had hij net wat teveel tijd nodig, waardoor zijn schot werd geblokt.Ondanks de nederlaag keek KHC-trainer Herman Oosterhaar tevreden terug. ?Sportclub Erica is al vier weken in training, wij zijn pas een week bezig. Bovendien is Sportclub Erica al jarenlang een topploeg in de eerste klasse. Tot een kwartier voor tijd hebben we goed meegevoetbald. Dat geeft hoop. Oosterhaar wil KHC anders laten spelen. ?We spelen op een ander niveau, dus moeten we ons aanpassen. We moeten meer zelf voetballen, dat is voor de spelers echter wel even wennen.?