Go-Ahead verliest op Urk

URK - Go-Ahead Kampen is zaterdag tegen de tweede seizoensnederlaag aangelopen. Urk was met 2-1 te sterk. Urk trachtte Go-Ahead vanaf het begin vast te zetten. De gasten ging hier aanvankelijk goed mee om. In de 10e minuut kwamen de Kampenaren zelfs op voorsprong. Nick Bakker werd neergehaald in het strafschopgebied. De verkregen strafschop werd binnengeschoten door Jurrian Zandbergen. Daarna speelde Go-Ahead te onrustig. In de 35e minuut was er wel een enorme kans voor Hicham Ziyech. In de zestien had hij de bal voor het inschieten, maar zijn inzet verdween over het doel. Vijf minuten later scoorde Urk wel. De thuisploeg profiteerde van een organisatorische fout bij Go-Ahead. Na rust kwam Go-Ahead weer onder druk te staan. Urk liet enkele goede kansen onbenut, maar kwam in de 60e minuut wel tot scoren. In de slotfase werd Go-Ahead steeds sterker. Dat leidde tot kansen voor Yoshua van Marle en Zandbergen, maar gescoord werd er niet meer. Kleine domper was de rode kaart voor Mark Koomen, die na rust zijn rentree maakte. Na een worsteling met William de Boer kon Koomen gaan douchen. "Een onterechte beslissing", vond trainer Marcel van der Steege. "Hij heeft zich losgerukt en raakte daarbij het hoofd van de speler van Urk. Er was geen sprake van opzet."

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 19 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05