Ruime zege

WIJTHMEN - Wilsum heeft in de laatste competitieronde met 0-4 gewonnen bij Wijthmen. Komende zaterdag (18 mei) begint voor de oranjehemden de nacompetitie met een uitwedstrijd bij SVVN uit Nijverdal. De return is een week later in Wilsum. De winnaar van deze tweestrijd speelt volgend seizoen in de derde klasse. De club laat minstens twee supportersbussen rijden naar Nijverdal. Supporters kunnen zich nog opgeven. William Kaminyoge had Wilsum een droomstart kunnen bezorgen. Vanaf de aftrak kreeg hij na vier balcontacten een enorme mogelijkheid, maar de spits faalde. Dat deed hij beslist niet in de blessuretijd van de eerste helft. Via een omhaal knalde hij de bal in het kruis. Na rust speelde Wilsum beter. Dit leidde tot drie goals. In de 76e minuut scoorde Jan van Spijker op fraaie wijze. Een minuut later was Wiljan van Zuthem trefzeker. Van Zuthem bepaalde een minuut voor tijd de eindstand op 0-4.