Zakelijke zege voor Wilsum

LEMELE ? Waar menig ploeg het lastig heeft tegen het als ?stug' te boek staande Lemele heeft Wilsum een vrij eenvoudige en zakelijke 0-3 overwinning geboekt. Dat gebeurde niet met goed voetbal, maar dat lieten de weersomstandigheden ook bijna niet toe.Oefenmeester Jan Stoffer sprak daarom van een reguliere overwinning. ?In de eerste helft heeft Lemele eveneens kansen gehad. In de 30e minuut maakte Wiljan van Zuthem de 0-1 na een voorzet van William Kaminyoge. Daar zat wel een luchtje aan van buitenspel. Van de andere kant was er ook al een paar keer onterecht tegen ons gefloten wegens buitenspel.?Na rust zou de zege van Wilsum niet meer in gevaar komen. Stoffer: ?Wij hadden vanaf toen de wind in de rug. Het was zaak Lemele van het doel af te houden en dan kon het eigenlijk niet meer misgaan.?Alwin van de Wetering scoorde in de 52e minuut de 0-2 en Jan van Spijker verhief een vrije trap van John Veenstra in de 66e minuut tot treffer waarmee de 0-3 eindstand een feit was.