Weer ?net niet' voor Wilsum

WILSUM ? In eigen huis ging Wilsum zaterdag met -0-2 onderuit tegen SCD '83. Met nog zes wedstrijden te gaan lijkt degradatie onafwendbaar voor de hekkensluiter in de derde klasse C. Het verschil met SVV '56, dat op plaats twaalf staat (nacompetitieplek), bedraagt zeven punten. Wilsum-trainer Jan Stoffer had weinig verschil gezien tussen beide ploegen. ?Het was weer ?net niet' voor ons. We konden goed meevoetballen, maar het verschil was Damon Nouri. Hij was voor ons plaaggeest.? Wilsum trof met SCD een tegenstander die vier keer op rij had verloren. Evenals een week eerder speelde Wilsum met veel druk naar voren. De ploeg heeft punten nodig en probeerde dat op deze manier af te dwingen. In de 11e minuut ging het echter al fout voor Wilsum. Na matig verdedigen bij Wilsum leverde Damon Nouri een goede assist af. Erik Wencker gleed de voorzet binnen. Daarna kreeg Wilsum enkele goede kansen om de schade te repareren. Gertjan Sollie kopte echter in de handen van de keeper en schoten van Sonke de Velde en Sollie misten venijn. Na rust had Wilsum een licht veldoverwicht, maar dit leverde geen grote kansen op. In de laatste 25 minuten bracht Stoffer Wiljan van Zuthem en William Kaminyoge. Wilsum was enkele keren gevaarlijk, maar de gelijkmaker bleef uit. Omdat ook SCD de wedstrijd niet besliste (een kwartier voor tijd raakte de kruising) bleef het duel tot het einde spannend. Ver in blessuretijd besliste SCD het duel in de counter. Rabi Ezzat was de doelpuntenmaker.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00