Afbeelding
Foto: aangeleverd

Terugblik nieuwjaarsbijeenkomst PvdA Kampen

Algemeen

KAMPEN - De fractie van PvdA Kampen afgelopen zaterdag in ’t Ukien haar nieuwjaarsbijeenkomst. Geen traditionele receptie maar een middag met een inhoudelijk programma, met ‘Doorlussen!’ als titel. De rode draad was het thema Verbinden. Als inspirator van buiten was daar Michel Rietman, wethouder in de gemeente Súdwest-Fryslân, maar als geboren en getogen Kampenaar goed op de hoogte van de plaatselijke mores. 

Leden Inge en Gerdien gingen met elkaar in gesprek over waarom zij juist lid waren geworden van de PvdA. Het idee van de Robuuste Rode Telefoon werd gepresenteerd en De Kletspotten-ronde met leuke en verrassende vragen en uitspraken vormde het hart van het onderlinge verbinden. Naast leden waren ook belangstellenden van de vakbonden en andere organisaties aanwezig.

Fractievoorzitter Manfred Haveman: “We hebben een fantastische bijeenkomst gehad, waarbij echte verbinding tussen mensen en tussen onderwerpen tot stand kwam. Het nieuwe frisse elan van de PvdA Kampen met steeds meer betrokken en actieve leden en belangstellenden was er goed merkbaar. De middag vloog dan ook voorbij. Een goed begin van het nieuwe jaar!”