Wit-Blauw klopt Revival in sterke tweede helft

BARNEVELD - Na de nederlaag bij Sparta was het zaak voor Wit-Blauw om de goede lijn weer op te pakken. Dat lukte tegen Revival. Wit-Blauw won met 14-22 van de ploeg uit Barneveld. IDe opdracht was om scherp aan de wedstrijd te beginnen.Dat lukte in de eerste twee aanvallen (0-2), maar daarna zakte Wit-Blauw ver weg. Er werd slap verdedigd en in de aanval werd met te weinig tempo gespeeld.. In de eerste helft was al snel duidelijk dat Wit-Blauw de betere ploeg was, maar de ploeg kon dit niet omzetten in doelpunten. Revival was wel enthousiast. Door al deze omstandigheden keek Wit-Blauw halverwege de eerste helft tegen een 8 ? 6 achterstand aan. Vlak voor rust wist Krista Fixe Wit-Blauw echter nog wel op een 9-10 voorsprong te zetten.Na de rust was Wit-Blauw wel gretig. Binnen enkele minuten stond Wit-Blauw op een 11-15 voorsprong en had Revival helemaal niks meer te vertellen. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd stond er een 13 ? 20 stand op het scorebord. Voor trainer Bos een prachtige gelegenheid om de vier wisselspelers uit de A1 in te brengen. Jordy Last, Harjan Visscher, Denice de Vries en Ilona Langefeld mochten tien minuten meespelen. Voor De Vries en Visscher was het hun debuut in het eerste. Visscher gaf zijn debuut extra glans door te scoren.