Reflex ook volgend seizoen in eredivisie

KAMPEN - De volleyballers van Reflex Kampen spelen ook volgend seizoen in de eredivisie. In de eigen Reflexhal werd zaterdagavond SSS uit Barneveld eenvoudig met 3-0 verslagen. Met nog een wedstrijd te spelen is Reflex niet meer te achterhalen door de concurrentie. Het wordt het vierde seizoen van de Kampenaren in de hoogste klasse.Een échte teamprestatie. Zo noemden de volleyballers stuk voor stuk. Coach Henk Hansma legt uit: "We begonnen het jaar met zeven nieuwelingen en die moesten ingepast worden. Het doel was om te pieken tijdens de play-outs en dat is gelukt. Van de laatste vijf wedstrijden hebben wij er vier gewonnen."Tegen SSS bleek dat Reflex een hecht collectief vormt. Op het veld stonden zes mannen met een missie. In een bij vlagen kolkende Reflexhal, mede te danken aan de meegereisde uit-supporters, kwam de overwinning geen moment in gevaar. In het begin van de eerste set nam Reflex een ruime voorsprong. SSS spartelde even tegen, maar uiteindelijk wonnen de Kampenaren de set met 25-19. Reflex kende een valse start in de tweede set, maar repareerde de geleden schade razendsnel. Opnieuw werd een ruime voorsprong opgebouwd en werd ook deze set eenvoudig gewonnen: 25-15. De derde set was een hinderlijke formaliteit met het oog op het feest dat zou losbarsten als de set was gewonnen. Na een kleine twintig minuten kon het feest losbarsten nadat de laatste bal was binnengeslagen: 25-16.