's-Heerenbroek verweert zich kranig tegen ESC

ELBURG ? 's-Heerenbroek ging dinsdag in de beker met 4-0 onderuit tegen ESC, maar deze uitslag vertroebelt het beeld van de wedstrijd. 's-Heerenbroek zat goed in de wedstrijd, maar verzuimde toe te slaan. ESC was wel efficiënt en won uiteindelijk toch nog met ruime cijfers. In de tweede minuut liet Gert Kwakkel al een grote kans liggen om 's-Heerenbroek op voorsprong te brengen. Daarna waren er nog een aantal mogelijkheden voor de ploeg van trainer Anton Visscher. 's-Heerenbroek speelde een goede eerste helft, maar zocht toch met een zuur gevoel de kleedkamer op. Vlak voor rust kwam ESC op 1-0. Hendrik Rietman was in het begin van de tweede helft dicht bij de gelijkmaker, maar weer werd het net niet gevonden. ESC lukte dat wel. In de 60ste minuut werd een persoonlijke fout afgestraft door de ploeg uit Elburg. Nadat 's-Heerenbroek weer een goede kans om zeep hielp, begon de pijp bij de spelers van 's-Heerenbroek leeg te raken. ESC profiteerde door nog twee keer te scoren.