's-Heerenbroek komt goed weg bij VV Kampen

KAMPEN ? In een aantrekkelijke wedstrijd hebben VV Kampen en 's-Heerenbroek zaterdag met 3-3 gelijkgespeeld. Met twee man minder kwam VV Kampen in de 74e minuut op een 3-1 voorsprong. In blessuretijd wist 's-Heerenbroek een nederlaag te voorkomen door nog twee keer te scoren.VV Kampen had na de 10-2 nederlaag bij DKB wat recht te zetten. De ploeg van trainer Willem Bastiaannet ging goed van start en was in het eerste kwartier de betere ploeg. De thuisploeg was enkele keren gevaarlijk. In de 20e minuut was er een grote kans voor 's-Heerenbroek, maar Gilliam Bien schoot te slap in. Vijf minuten later kwamen de gasten op voorsprong. Keeper John Mulder haalde Wessel van Dijk onderuit. Henri Kroeze schoot de verkregen strafschop binnen. Daarna viel de organisatie helemaal weg bij VV Kampen. 's-Heerenbroek kreeg in deze fase alle gelegenheid en ruimte om de knock-out te delen, maar verzuimde om verder afstand te nemen.In de 53e minuut was er een grote kans voor William Meuleman , maar de speler van 's-Heerenbroek schoot over. De gasten maakten in de tweede helft een matige indruk en VV Kampen kwam steeds beter in de wedstrijd. In de 60e minuut kwam de thuisploeg langszij. Na een mooie combinatie met Coskun Erbililci scoorde Nebi Öztürk. Fileman Haile was vervolgens dicht bij de 2-1, maar keeper Jelmer Visscher bracht redding. In de 62e minuut moest VV Kampen met tien man verder. De ingevallen Bryan Froger was te laat en maakte een wat lompe overtreding op Hendrik Rietman. De arbiter trok vervolgens direct rood.Op het veld was echter niet te zien dat VV Kampen met een man minder op het veld stond. De ploeg stroopte de mouwen op en kwam in de 70e minuut zelfs op voorsprong via Miliyon Mekonen. Twee minuten na deze treffer kreeg de Kamper formatie echter weer een tegenslag te verwerken. Na een sliding kreeg Emrah Cetintas zijn tweede gele kaart en de bal ging op de stip. De strafschop van Rob Henniphof werd echter gepakt door keeper Mulder. Even later scoorde VV Kampen wel. Met twee man minder slaagde VV Kampen erin om de 3-1 aan te tekenen via Filemon Haile.'s-Heerenbroek bleef inspiratieloos spelen en niets leek een zege van VV Kampen nog in de weg te kunnen staan. De arbiter trok ruim zeven minuten blessuretijd bij en in deze extra tijd slaagde 's-Heerenbroek er toch nog in om nog enigszins orde op zaken te stellen. Eerst knalde Henniphof van afstand raak. In de vijfde minuut van de blessuretijd frommelde Wilhelm Kroeze de 3-3 binnen. Het zorgde voor een kater bij VV Kampen, dat met negen man met hard werken de overwinning net niet over de streep wist te trekken.