Kampenion weer koploper

Sport

APELDOORN - De tafeltennissers hebben afgelopen weekeinde de koppositie in de promotiedivisie heroverd. Kampenion 1, dat in de Promotieklasse uitkomt, staat weer bovenaan. De Kampenaren boekten in Apeldoorn een overtuigende 2-8 zege op De Veluwe 3.
Kampenion kwam goed uit de startblokken. Na de eerste drie enkelpartijen stond de ploeg met 0-3 voor. Daarna verloren Jeroen Rotman en Jordy ten Have de dubbel. Daarna pakten Kampenion de draad weer op en boekte de ploeg een ruime zege. Jeroen Rotman en Ton Ringenier bleven ongeslagen en Jordy ten Have, die zijn vormcrisis grotendeels te boven lijkt, pakte twee punten.
Het eerste jeugdteam van Kampenion maakte een verre reis naar Amstelveen voor een wedstrijd tegen Amsterdam 1. De toeschouwers kregen enkele mooie wedstrijden te zien, maar uiteindelijk werd de Kamper jeugdploeg met een fikse 9-1 nederlaag terug naar Kampen gestuurd. Het enige punt kwam op naam van Gert-Jan de Lange. Kampenion is hekkensluiter met vier punten achterstand op Groningen.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden