Set Up wint laatste thuiswedstrijd

IJSSELMUIDEN ? De volleyballers van Set Up hebben afgelopen donderdagavond de laatste thuiswedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. In de Oosterholthoeve werd het derde team van Lycurgus in een matige wedstrijd met 3-2 verslagen. De eerste set begon goed voor de heren uit IJsselmuiden. De passing was goed verzorgd en er werd gemakkelijk gescoord. Set Up stond steeds op een kleine voorsprong. Uiteindelijk wonnen de IJsselmuidenaren de eerste set met 25-22. In de tweede set waren de rollen omgedraaid. Lycurgus speelde degelijk en maakte weinig fouten. Set Up wisselde mooie rally's af met rommelig volleybal en maakte veel fouten. De gasten uit Groningen wonnen de tweede set met 20-25. De derde set ging lang gelijk op, maar na wederom een aantal persoonlijke fouten keken de heren van Set Up aan tegen een achterstand van enkele punten. Set Up toonde in deze set veerkracht en wist deze set toch te winnen (25-22). Daarna kreeg Set Up in de vierde set kans om de wedstrijd in het slot te gooien, maar de IJsselmuidenaren hielden zich meer bezig met het arbitrale trio dan met de bal. Lycurgus profiteerde en pakte de set met 20-25.In de beslissende vijfde set speelde Set Up niet groots, maar de ploeg benutte de kansen lange tijd optimaal. Het beslissende punt liet echter te lang op zich wachten. Lycurgus kwam terug van 14-9 tot 14-13. Daarna trok Set Up de wedstrijd over de streep: 15-13.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00