KHC veroordeeld tot nacompetitie

URK - Het seizoen is voor KHC nog niet ten einde. De Kamper eersteklasser ging zaterdag met 3-1 onderuit op Urk. Omdat concurrent WVF wel won, is KHC veroordeeld tot de nacompetitie. KHC had in de 5e minuut pech. Tom Diender raakte de lat. Zeven minuten later kwam Urk op voorsprong via een rake kopbal uit een hoekschop. Arjan Na rust kroop KHC enkele keren door het oog van de naald. In de 70e minuut schoot Ronald De ploeg zal zich nu moeten opladen voor de nacompetitie. Zaterdag 18 mei is

Eerste plekken Vrijmarkt IJsselmuiden al gereserveerd Algemeen 26 minuten geleden
Het Qu&Du (dok) concert in de Burgwal (3 foto's) 3 foto's instagram 39 minuten geleden
COA vraagt vergunning aan voor opvang 'Kamper' ontheemden aan Hilbert van Dijkstraat Algemeen 4 uur geleden