Voorzichtig DOS neemt genoegen met punt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZWOLLE ? De voetballers van DOS Kampen hebben het 1-1 gelijk gespeeld tegen WVF in een wedstrijd waarin het vooral leek te draaien om niet willen verliezen in plaats van winnen. Beide team acteerden matig en over de hele linie genomen was de puntendeling op zijn plaats. De Westenholtenaren openden de score in de 19e minuut met een treffer van Timon Beimer. Daniël van Warven maakte in de blessuretijd van de eerste helft de gelijkmaker.Positief aan de wedstrijd was dat de Kampenaren beter aan de wedstrijd begonnen dan de Zwolse opponent. Een counter van DOS waarbij Daniël van Warven Jord van der Weerd bediende resulteerde niet in een treffer en ook een corner van Patrick Bastiaan leverde wel gevaar maar geen doelpunt op. Gaandeweg werd WVF sterker. De treffer van Beimer in die fase werd ingeluid door een doelpoging van Martijn Pluim die nog kon worden gepareerd. Beimer was er echter op tijd bij om in de rebound te profiteren. De tegentreffer van DOS viel op een voor de Poelenten gunstig tijdstip. Er waren al 45 minuten gespeeld toen Van der Weerd mocht aanleggen voor een vrije trap na een overtreding. Die inzet werd nog gekeerd, maar deze keer was het Van Warven die in de rebound wist te scoren.Na rust veranderde er weinig aan het spelbeeld van twee ploegen die weinig risico wilden nemen. DOS was weliswaar wat feller, maar dat zette niet echt zoden aan de dijk. Een wegens buitenspel afgefloten counter van WVF zorgde aan de andere kant nog voor wat opwinding maar veel viel er niet te genieten voor het publiek.