KHC verliest in Aalten

AALTEN - KHC moest zaterdag genoegen nemen met een 1-0 nederlaag bij AZSV. De ploeg uit Aalten was simpelweg te sterk, maar verzuimde om ruimer afstand te nemen van de Kamper ploeg. Dat was ook de verdienste van keeper Cor Straetemans, die bij KHC uitgroeide tot man van de wedstrijd. Zo bleef de ploeg van trainer Herman Oosterhaar in de race voor een punt. In blessuretijd was er een grote kans voor Ronald Arends om KHC toch nog een punt te bezorgen, maar de spits schoot voorlangs. KHC kon in de eerste twintig minuten aardig meekomen en kreeg ook kleine mogelijkheden via Tom Diender. Daarna zakte de Kamper ploeg weg. AZSV kwam in de 30e minuut aan de leiding. Daarna volgde een heel lastig kwartier voor KHC. Met veel kunst-en vliegwerk kwamen de gasten deze periode schadevrij door. Na rust begon KHC goed, maar omdat het ruimte weggaf ontstonden er kansen voor AZSV. De ploeg uit Aalten sprong echter slordig om met de kansen en dat werd de ploeg in blessuretijd bijna nog fataal. Eerst stuitte Tom Diender op de keeper. Even later was de grootste kans voor Ronald Arends, maar hij scoorde niet. Met een punt had KHC ook teveel gekregen.