Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Bingomiddag voor Compassion

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Maandag 19 juni organiseren Janneke en Linde  een bingomiddag in Reijerdam in Kampen (reijersdijk 2, kampen). Dit gaan zij doen om geld op te halen voor het goede doel. 

De bingo vindt plaats van 14:00 tot 16:00. Voor 10 rondes, 1 kaart per ronde kost het 10 euro. Voor 10 rondes, 2 kaarten per ronde kost het 15 euro. Het belooft een gezellige middag te worden. Er zijn leuke prijzen te winnen en iedereen is van harte welkom.

Het doel van dit evenement is om fondsen te werven voor Compassion, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen in Ghana. De opbrengst van de bingo gaat volledig naar dit goede doel. 

Janneke en Linde zijn niet alleen de organisatoren van dit evenement, maar ze zijn ook van plan om in oktober een marathon te lopen in Ghana, de Muskathlon. Ze doen dit om aandacht te vragen voor het werk van Compassion in het land. 

De kosten voor deelname aan de bingomiddag zijn als volgt: voor 10 rondes met 1 kaart per ronde betaal je €10,00. Wil je je kansen verdubbelen? Voor 10 rondes met 2 kaarten per ronde betaal je €15,00.

Iedereen die geïnteresseerd is in het bijwonen van de bingomiddag kan zich aanmelden door een mailtje te sturen naar muskathlonlindejanneke@hotmail.com. Hoewel aanmelden niet verplicht is, wordt het wel op prijs gesteld om de organisatie te helpen bij de voorbereidingen. 

Dus, of je nu een fervent bingo-speler bent of gewoon een leuke middag wilt hebben terwijl je een goed doel steunt, de bingomiddag georganiseerd door Janneke en Linde is een evenement dat je niet wilt missen!

Voor meer informatie zie de flyer of zie onze Instagram @muskathlon.linde.janneke.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 19 uur geleden