IJVV gewogen en te licht bevonden door SVI

IJSSELMUIDEN - Op weg naar de koppositie in de derde klasse C konden IJVV en SVI zich zaterdag geen puntverlies veroorloven. Na een goede reeks resultaten was de wedstrijd tegen concurrent SVI voor IJVV een nieuwe graadmeter. De ploeg uit IJVV had het vanaf het begin moeilijk tegen SVI. De Zwolse gasten zetten op de juiste momenten druk en lieten de IJVV was af en toe gevaarlijk. Drie minuten eerder was er een grote kans voor Chiel SVI was echter de betere ploeg, ook in de tweede helft. Wederom lieten de Zwollenaren grote kansen onbenut en weer was keeper Toch kwam IJVV nog terug tot 1-2 via Erik Post. Dat zorgde voor een onnodige hectische slotfase voor SVI. De ploeg liep veel te ver achteruit en IJVV geloofde weer in een goed resultaat.