Zalk in blessuretijd onderuit

BRUCHTERVELD - SV Zalk had zaterdag een punt bijna in de tas tegen het als vierde geklasseerde Bruchterveld. In blessuretijd maakte de thuisploeg echter toch nog de winnende treffer (2-1). Zo liep de ploeg van trainer Dick Runherd na een gelijkspel en drie zeges weer eens tegen een nederlaag aan. Zalk kwam in de 8e minuut op voorsprong. Simon van Halm schoot de bal vanaf zo'n 25 meter op fraaie wijze in de kruising. In de 35e minuut deed Bruchterveld wat terug. Het was een gelukkige treffer. Een voorzet van Bruchterveld ging via de borst van een centrale verdediger van Zalk in het doel. Drie minuten na dit eigen doelpunt had Stefan van Ommen pech. Hij raakte de paal. Ook na rust deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. In de 80e minuut voorkwam Zalk-keeper Frank Bloemert de 2-1. Negen minuten later was Zalk dicht bij een treffer. Een vrije bal van Van Halm leek het doel in te gaan, maar een speler van Bruchterveld kon de bal nog net overkoppen. Twee minuten in blessuretijd kwam Bruchterveld op 2-1. Eerst bracht de paal nog redding, maar in de rebound sloeg de thuisploeg alsnog toe. Vlak voor het laatste fluitsignaal had Zalk pech dat een schot van Gertjan Klein tegen de binnenkant van de paal belandde. In de rebound kwam Jurjen Hofstra net te kort.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 19 uur geleden