Afbeelding
Foto: Foto Tennekes

Avondvierdaagse Kampen van start met 3425 wandelaars

Algemeen

KAMPEN - Het organiserend comité van de avondvierdaagse Kampen is in volle actie en mag zich gelukkig prijzen met het prachtige wandelweer deze week. Er hebben zich maar liefst 3425 wandelaars aangemeld dit jaar en daarnaast lopen er iets meer dan 1000 begeleiders mee. De 65 vrijwilligers van de Avondvierdaagse Kampen zijn druk met het veilige overzetten van alle wandelaars en het begeleiden op de route, waar ook kan worden vertrouwd op de ondersteuning van het Rode Kruis.

De nieuwe voorzitter van de Avondvierdaagse Kampen, de heer Rico Doorn, is trots. “Sinds 1995 hebben we niet zo’n hoog aantal wandelaars gehad. Mooi dat er zoveel jeugd weer meedoet aan dit sportieve evenement”. Komende donderdag zal de voorzitter samen met de burgemeester en drie wethouders het defilé afnemen voor het Stedelijk Museum. De laatste avond gaat traditiegetrouw gepaard met veel muziek, er lopen 7 muziekkorpsen mee. En er is weer muziek langs de route voor de lopers van de 10 km. Op het startplein speelt KEK, De Broederband speelt bij de Vijverhof, bij de Amandelboom staat de Malletband SOK en op het van Heutzplein speelt Brabando.

Wandelen is gezond, leuk en gezellig! En de laatste avond belooft weer een mooi feest te worden.

De avondvierdaagse Kampen wordt gelopen van maandag 5 juni tot en met donderdag 8 juni 2023

voor meer informatie over de routes en de sponsoren kijk op www.a4dkampen.nl.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 18 uur geleden