Weer winst voor 's-Heerenbroek

'S-HEERENBROEK ? 's-Heerenbroek won zaterdag met 4-1 van Wijthmen. De ploeg is aan een goede serie bezig. Uit de laatste vier wedstrijden pakte 's-Heerenbroek tien punten. Over de wedstrijd tegen Wijthmen was trainer Gert Vosjan gematigd tevreden. ?Het was net voldoende. We waren sterker, maar het krachtsverschil was niet groot. We waren slordig in balbezit en creëerden te weinig. We waren te zelfzuchtig.? 's-Heerenbroek kwam in de 9e minuut op voorsprong via een goal van Gert Kwakkel. Na ruim een kwartier deed Wijthmen wat terug via een benutte strafschop. In de 26ste minuut maakt Rob Henniphof er 2-1 van. Na rust duurde het lang voordat 's-Heerenbroek de wedstrijd definitief in het slot gooide. In de 87ste minuut scoorde Gilliam Bien via een fraaie omhaal de 3-1. Een minuut later benutte Gert Kwakkel een strafschop. 's-Heerenbroek is al nadrukkelijk bezig met het volgende seizoen. Zo is er de laatste weken speeltijd voor verschillende B-junioren. Daarnaast heeft jeugdtrainer Anton Visscher de afgelopen weken diverse keren naast hoofdtrainer Gert Vosjan op de bank gezeten. De huidige trainer van B1 neemt volgend seizoen het stokje over van Vosjan.

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05