DOS boekt belangrijke eerste zege

KAMPEN - DOS heeft zaterdag de eerste punten in deze competitie binnen. In eigen huis werd Blauw Geel '55 met 3-1 verslagen. In de eerste helft viel er voor het publiek weinig te genieten. DOS kon niet domineren en Blauw Geel '55 kwam nauwelijks in de problemen. In de 31e minuut kwam in de ploeg uit Ede op voorsprong. Drie minuten voor rust zorgde Marcel Post voor de terechte gelijkmaker. Na een corner van Patrick Bastiaan scoorde hij uit de kluts. Na rust zette DOS een tandje bij en zette de Kamper ploeg de tegenstander met weinig moeite aan de kant. Invaller Daniel van Warven speelde hierin een belangrijke rol. In de 69e minuut scoorde hij de 2-1. In de 84e minuut bediende hij Frank Post. Die was enkele keren gevaarlijk geweest, maar stuitte steeds op de sterke keeper van Blauw Geel '55. Dit keer sneed hij de zestien binnen en schoot vervolgens raak. In het restant kreeg DOS nog legio kansen om de score verder op te voeren, maar wederom wist de goalie van Blauw Geel '55 zich te onderscheiden met enkele fraaie reddingen. Foto: Bert Zoetebier

'Napalmmeisje' Kim Phuc geeft lezing in de Bovenkerk: "Het meisje rent niet meer, ze vliegt" Algemeen 3 uur geleden