Ton Ringenier het sterkst bij Kampenion

Sport

KAMPEN - Ton Ringenier is afgelopen zaterdag clubkampioen geworden bij tafeltennisvereniging Kampenion. In het dubbelspel ging de winst verrassend naar Ralph Trip en Robin Lieftink.

De clubkampioenschappen voor senioren waren dit keer in trek. In het dubbelspel waren er zestien tweetalen. Het enkelspel trok 33 deelnemers. In het enkelspel had Ton Ringenier geen moeite met Gerben Wolterink en liet zich kronen tot clubkampioen. De derde plaats in de A-poule was voor Jeroen Rotman. Hij was te sterk voor Bas de Vries. In de B-poule ging de winst naar Martijn Haanappel. De tweede plaats was voor Harm Bosman. Marco Ilbrink eindigde als derde.

In het dubbelspel ging de winst in de A-poule verrassend naar Ralph Trip en Robin Lieftink. Dit duo won de finale van Gerben Wolterink en Ton Ringenier. Ivan Hollander en Paul Kamstra legden beslag op de derde plaats. Het tweetal Harm Bosman/Marco Ilbrink waren het sterkst in de B-poule. De tweede plaats was voor Martijn Haanappel/Mattias Beimers. Het duo Alice Ringenier en Gerard Wessels pakte een derde plaats.

Afbeelding
'Napalmmeisje' Kim Phuc geeft lezing in de Bovenkerk: "Het meisje rent niet meer, ze vliegt" Algemeen 2 uur geleden
Edwin Burgman presenteert de programmering van het Full Color Festival 2024
Full Color Festival 2024 biedt weer een veelzijdig programma voor jong en oud Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Voorzitter Go-Ahead Kampen over terugtrekking Jubbega: 'Kwalijk moment' Algemeen 12 uur geleden