VV Kampen wint weer

KAMPEN - VV Kampen is aan een goede serie bezig. Na een gelijkspel tegen EDON en een overtuigende zege tegen VSW volgde zaterdag een 3-1 overwinning op Lemele. In de tussenstand in de derde periode staat VV Kampen bovenaan met tien punten uit vier wedstrijden.

VV Kampen had in dit duel veelvuldig een overwicht, maar dit leidde niet tot veel kansen. Vlak voor rust kwam de ploeg toch op voorsprong. Bilal Kacar schoot raak in de korte hoek. Vlak na rust ging de goed keepende John Mulder in de fout bij een vrije bal van Lemele. VV Kampen liet zich door deze tegentreffer niet van de wijs brengen en kwam tien minuten weer aan de leiding. Met een fraaie actie zette Coskun Erbilci Kacar alleen voor de keeper. Kacar rondde bekwaam af. Daarna kreeg VV Kampen enkele kansen. Vlak voor tijd viel de 3-1. Adem Öztürk schoot van grote afstand raak uit een vrije trap.

In tegenstelling tot VV Kampen gaat het minder met 's-Heerenbroek. Vorige week verloor het van Wijthmen, zaterdag ging de ploeg van Gerrit Bien met 1-3 onderuit tegen EDON. Met deze nederlaag lijken de titelkansen voor 's-Heerenbroek definitief verkeken.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 18 uur geleden
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21